3 thoughts on “A relaxing – school work – day”

  1. It seems that you’ve had some wonderful experiences in Australia. You’ve chosen a lovely city to visit in Vietnam. I was in Hoi An and and loved it. I read your posts each day and pretend I’m along with you Enjoy!

  2. Lieve Mensen. Wat een geweldig avontuur dat jullie maken. Iedere dag kijk ik even waar jullie zijn. Hier alles goed.Peter loopt nog 2 keer in de week hard(73) Met Marella ook alles goed en tevens Jacobijne die geniet van haar Kleine Jack (1jaar en 5 maanden) zo nu zijn jullie ook een beetje op de hoogte hoe het hier gaat Over 3maanden gaan Peter en ik weer voor 2 Maanden met de caravan weg. Hopelijk zien we jullie weer als jullie terug zijn.Dikke Knuffel voor allen Ella

    1. leuk om te zien dat je ons een beetje volgt. We hebben veel pret.
      Indien je op caravan tour lange geneve rijdt, weet dat je daar altijd een onderkomen hebt met privé douche en zwembad!
      toe toe de loe van Bali

Comments are closed.